Колекція сиропів — Coffeeshop «AMSTER»
Барна індустрія переживає реальний бум. Не відстають від своїх побратимів і кав’ярні. Сучасні заклади вигідно відрізняються від колишніх попередників. Відвідувачів приваблює не тільки особлива атмосфера.
Гідні уваги та захоплення коктейльне меню, різноманітність та виняткова якість кавових напоїв. Продукція для їх приготування підбирається дуже ретельно та уважно.
Найважливішу роль грають при виборі неповторні смакові характеристики, а також різноманітність асортименту. Серед цілого ряду інгредієнтів особливу нішу займають сиропи.
Нова колекція, представлена нашою компанією, допоможе значно розширити смаковий спектр як коктейлів, так і молочних кавових напоїв. Це стане справжньою родзинкою будь-якого закладу.
Чудові безалкогольні напої, пропоновані компанією Coffeshop «AMSTER», додадуть чогось особливого, вишуканого та неповторного у кожне горнятко ранкової кави чи чаю. Вони займуть гідне місце серед домашніх запасів.
Ягідна феєрія
Використання ягід у виробництві сиропів – ідея не нова. Багато підприємств давно готують свої вироби, обираючи сировинною базою малину, полуницю, вишню, абрикос тощо.
Але зберегти смак і колір свіжозібраних плодів у готовому напої під силу лише елітним сортам. Сироп «Полуниця Ельсанта» виготовляється саме з таких ягід. Вони відрізняються чудовими смаковими характеристиками, ідеально поєднуючи яскраві нотки кислинки та ніжну солодкість.
Безперечним плюсом є приємний суничний аромат, соковита м’якоть та насичений червоний колір прекрасних плодів. Сорт «Ельсанта» по праву вважається еталоном серед полуничної гвардії. І всі його неймовірні якості вміло поєдналися у чарівному еліксирі.
«Малина Маравілл» – черговий продукт, що має незвичайний смак і казкові пахощі. У його виробництві теж використовується один із ультрамодних сортів, але вже малини, що має назву Driscoll Maravilla.
Завдяки незвичайній сировині та сучасним технологіям, напій отримав характерні для лісової ягоди пряні, хвойні нотки. Простежуються в ньому і ледь відчутні ванільні тони.
Сироп з аристократичною назвою «Вишня Принц Альберт» має не менш шляхетний смак. Виразний, повний, гармонійний смако-ароматний букет робить напій універсальним, що легко доповнює будь-який мікс, каву або чай.
Власне, всі сиропи з ягідною основою допоможуть у створенні чудових молочних кавових композицій, запашного чаю. Багато коктейлів будуть набагато цікавішими і більш насиченими, якщо до їх складу включати такі яскраві та вишукані компоненти.
Неймовірна екзотика
Під таким заголовком можна представити наступні продукти з нової колекції сиропів, пропонованих компанією «AMSTER». «Канабіс», «Анчан», «Матча» – це далеко не повний перелік не тільки ексклюзивних назв. Усі вони мають неповторну смакову гаму. Унікальна палітра та багатогранність рослинних компонентів розкриваються у процесі використання спеціальних технологій. Вони роблять сиропи з канабісу (коноплі), зеленого японського чаю «матча», його тайського аналогу «анчан», просто неповторними.
Іконою смаку серед любителів екзотики вважається співзвуччя відтінків, присутніх у сиропі «Пряний гарбуз». Він був створений лише кілька років тому, але вже встиг стати справжнім фаворитом. Латте, капучино, флет вайт, раф, інші молочні кавові ласощі складають із «Пряним гарбузом» незабутній, чарівний букет. З цим смаком виготовляють сири, ковбаси, випічку, алкогольну продукцію.
На догоду традиціям
Не обійшлося в колекції і без традиційних безалкогольних виробів, які давно стали улюбленими добавками до молочних та кавових напоїв. Справжньою перлиною можна назвати сироп «Ваніль».
Його основою є найкраща у світі ваніль сорту Бурбон, яка прибула із самого Мадагаскару. Багатий, інтенсивний аромат подарує справжню насолоду і назавжди змінить уявлення про ванільні сиропи, як про щось просте та банальне.
«Шоколад чорний» – це ще один сироп, який користується особливою популярністю. Високий вміст какао – цілих 86%, робить продукт дуже концентрованим, з інтенсивним, насиченим смаком.
У новій колекції є ціла низка інших сиропів, кожен з яких додасть яскравих фарб та свіжих, несподіваних, незабутніх смакових відчуттів.